Морско агентиране и логистика

В структурата на “БГ АГРО” участва и една от водещите корабни агенции в град Варна – „КАНОПУС ПРОЦЕСИНГ“ ЕООД.
Компанията е създадена през 1996 г. с основна дейност – спедиция, морско агентиране и наемане на корабен тонаж за превози по море. Тя е един от основните партньори на Пристанище Варна, Леспорт, ПЧМВ, Пристанище Балчик и Пристанище Бургас. От създаването си досега „Канопус процесинг“ ЕООД е осъществила спедицията на над 3 500 000 тона товари и морското агентиране на повече от 460 кораба. За 23 години „Канопус Процесинг“ успя да изгради репутация на надеждна и високо професионална корабна агенция.
Основните дейности на компанията включват агентиране на кораби; чартиране и брокераж; спедиторски услуги, включително митническо освобождаване на товари, транспорт и консултации относно пристанищната инфраструктура, съоръжения и ограничения.

Служителите на „Канопус Процесинг“ ЕООД са високо квалифицирани, опитни и способни да се справят с различни операции свързани с превози. Компанията предоставя надеждна и актуална информация и консултации относно състоянието на пристанищата и инфраструктурата.